Introkursus og brobygning

Introkursus og brobygning

Lundbæk er ikke kun en skole for de elever der endeligt har valgt landmandsuddannelsen. Vi udbyder flere kurser, hvor eleverne på forskellig vis kan snuse til landbruget og kostskolelivet.

få et indblik i livet på landbrugsskolen

Intro/brobygning på Nordjyllands Landbrugsskole er for dig, der er interesseret i de uddannelser vi som skole tilbyder. Herunder uddannelsen til landbrugsassistent, landmand og EUX-landmand. Opholdet på landbrugsskolen giver dig et kort, men godt, indtryk af uddannelsen, erhvervet og vores skole. Vores mål er at give dig et bedre beslutningsgrundlag for dit erhvervs valg.

Du vil blive undervist i nogle af de fag, fx. husdyr, planter og maskiner, som vores landbrugsuddannelse indeholder. Du kommer på et virksomhedsbesøg med vores undervisere, hvor vi besøger en kvægejendom i nærområdet. Som noget nyt har vi lavet et “Landbrugsløb” Hvor du gennem praktisk og teoretisk undervisning vil komme omkring hele landbrugspakken. Du vil altså stifte bekendtskab med produktionen fra jord til bord.

Opholdet vil give dig et indblik i, hvordan de danske fødevarer produceres, herunder fx hvilke kvalitetskrav og produktionsmetoder, der anvendes i landbruget. Du vil have mulighed for at indgå i det daglige kostskolemiljø sammen med skolens elever, hvilket inkluderer spisning og fritidsaktiviteter.

Hvis du vil følge med i vores dagligdag på skolen og se hvilke aktiviteter vi har og arrangementer vi afholder, er du velkommen til at følge os på vores Facebook profil.

Praktisk information

Kl.MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
8.00 – 9.40Indkvartering kl. 9.15Værelsestjek kl. 8.00
Landbrugsstjerneløb
LandbrugsstjerneløbVærelsestjek kl. 8.00
Økologi
10.00 – 11.40Rundsvisning og introduktion til uddannelserLandbrugsstjerneløbIndkvartering, rundvisning og introduktion til uddannelserneLandbrugsstjerneløbMaskinhal
12.20 – 14.00VirksomhedsbesøgPlanterVirksomhedsbesøgPlanter
14.20 – 16.00LandbrugsstjerneløbKvægLandbrugsstjerneløbKvæg
16.00 – 21.30AftenvagtAftenvagtAftenvagt
21.30 – 8.00NattevagtNattevagtNattevagt

Brobygning og intro er enten et 2 eller 3 dages forløb. Al koordinering foregår gennem UU centrene. 

Kontakt Natasja hvis du har spørgsmål til brobygning

Natasja Rosendal
Underviser
98351800
nr@njylls.dk