VIRTUELT Åbent Hus den den 12. januar 2021

Er du interesseret i landbrug og vil du vide mere om Landmandsuddannelsen? Så tilmeld dig vores VIRTUELLE Åbent Hus

Tirsdag den 12. januar 2021 fra kl. 16.00 – 17.00 afholder vi VIRTUELT Åbent Hus for alle interesserede.

DU ER SNART FÆRDIG MED FOLKESKOLEN – OG HVAD SKAL DER SÅ SKE?

Måske er du snart færdig med folkeskolen og står overfor det store valg: “Hvilken ungdomsuddannelse skal jeg vælge”? Måske er du forældre, bedsteforældre, kammerat, veninde eller noget helt femte, til et ungt menneske der netop står overfor den store beslutning. Vi ved, at Coronaen har gjort det svært for de unge mennesker, at komme ud og besøge de forskellige uddannelsesinstitutioner og få en fornemmelse for, hvilken skole og uddannelse der er det rette valg for dig.

DERFOR vil vores Forstander; Jakob Autzen og Uddannelsesleder; Charlotte Haahr give jer en spændende præsentation af skolens uddannelser (EUD og EUX), kostskolelivet og i det hele taget fortælle, hvordan det er at være elev på Lundbæk og hvilke rammer vi tilbyder vores elever. Der vil naturligvis også være afsat tid til spørgsmål, således at I også har mulighed for at få afklaring på eventuelle spørgsmål, I måtte sidde inde med.

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Louise Bech Vestergaard: LB@njylls.dk. Herefter modtager du en bekræftelse på at vi har modtaget din tilmelding.
Tirsdag den 12. januar – inden kl. 12.00 – modtager du et link til Zoom. Og det er her på Zoom du skal sidde klar kl. 16.00.

Vi glæder og til at “se” jer på tirsdag!