Åbent Hus på Lundbæk

Er du interesseret i landbrug og vil du vide mere om Landmandsuddannelsen? Så kig forbi til Åbent hus på en af følgende dage:

Fysisk Åbent Hus

Kom til Åbent Hus på Lundbæk og oplev vores fantastiske kostskole. Vi åbner dørene følgende eftermiddage:

  • Tirsdag den 2. november 2021
  • Torsdag den 18. november 2021
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Vi starter kl. 15.00 hvor vores elever vil være klar til at vise rundt på skolen. Rundvisningerne vil ske løbende og i mindre grupper. Når klokken bliver 16.15 rykker vi i Auditoriet, hvor I vil blive præsenteret for vores Landmandsuddannelser (EUD og EUX) og kostskolen. Vi har vejledere og undervisere klar, så du kan få en god snak om dit uddannelsesvalg. Vi forventer at være færdige cirka kl. 17.15.

Virtuelt Åbent Hus

Mandag den 13. december 2021 afholder vi VIRTUELT Åbent Hus, hvor du kan få et indblik i vores fantastiske kostskole og Landmandsuddannelser. Vores forstander, Jakob Autzen og Uddannelsesleder, Charlotte Haahr, vil forestå dette online event.

Uanset om du vælger fysisk eller virtuelt Åbent Hus, så glæder vi os rigtig meget til at se dig.

TILMEDING

Tilmelding til ovenstående arrangementer foregår via Facebook. Tjek: https://www.facebook.com/nordjyllandslandbrugsskole og find de forskellige arrangementer under fanen “kommende begivenheder” og tryk deltager (så vi ved hvor meget kaffe, the, kage og sodavand vi skal have klar :))