Faguddannet ernæringsassistent, cater, kok eller lignende, 37 timer

Faguddannet ernæringsassistent, cater, kok eller lignende, 37 timer
Nordjyllands Landbrugsskole søger pr. 1. april 2023 (eller snarest herefter) en faguddannet ernæringsassistent, cater, kok eller lignende.
Maden og måltiderne er en vigtig del af Nordjyllands Landbrugsskoles profil og kultur. Vi lægger vægt på sund og varieret kost, afstemt efter årstiderne og tager i dag udgangspunkt i det klassiske danske køkken. Vi ønsker, at der er plads til både elever og ansattes ønsker, samt muligheden for at lave små kulturelle og gastronomiske events i hverdagen.
Skolens køkken beskæftiger 7 faste medarbejdere, som har det fælles mål, at de unge og skolens ansatte skal spise god og sund mad hver dag. Vi lægger vægt på en god og anerkendende omgangsform, som fremmer samarbejdet og udviklingen i køkkenet. Vi søger derfor en medarbejder, der kan bidrage til den positive udvikling, og som ser muligheder frem for begrænsninger.
Vi laver dagligt mad til 300 elever og ansatte. Dertil kommer arrangementer, som afholdes på skolen, hvor der kan deltage fra 10 til 500 personer. Da skolen er en kostskole laver køkkenet alle dagens måltider (morgenmad, formiddagsmad, middagsmad, eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe). Derfor råder skolen over et stort og funktionelt veldisponeret køkken, med mulighed for 6-8 forskellige arbejdsstationer.
Kunne du tænke dig at arbejde i et uhøjtideligt miljø, hvor der er højt til loftet og fagligheden er i top, så har vi stillingen til dig.
Vi tilbyder:
- En skole med et køkken i udvikling
- Selvstændigt arbejde, hvor du får lov til at være medbestemmende på menu mm.
- Gode fysiske rammer med moderne inventar
- Et team, hvor samarbejde, tillid og medansvar er en selvfølge.
- En rummelig arbejdsplads med masser af smil og godt humør.
- 5 dages arbejdsuge, 37 timer (enkelt aften/weekendvagter må påregnes)
- Arbejdstid mellem kl. 06.00 og 14.00.
- En spændende arbejdsplads med en varieret personalesammensætning og engagerede kollegaer
- En aktiv Personaleforening
Vi forventer, at du:
- Besidder stor faglighed og stolthed over dit fag
- Er mødestabil og kvalitetsbevidst
- Er ansvarsbevidst og serviceorienteret
- Er fleksibel
- Har et godt overblik og er god til at håndtere stressede situationer
- Er glad for at arbejde med unge mennesker
- Har godt humør og en positiv livsindstilling
Ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning i henhold til cirkulære om organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken og cirkulære om Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomst). Der er til stillingen tilknyttet pensionsordning i Pensionskassen for Kost og Ernæringsforbundet.
Tiltrædelse
Tiltrædelse 1. april eller snarest muligt.
Ansøgning
For yderligere oplysninger kontaktes Køkkenleder Louise Binderup på telefon eller mail: 98351800/lobi@njylls.dk
Din ansøgning samt relevante bilag sendes til Louise Bech på LB@njylls.dk – senest fredag den 24. februar 2023 (skriv venligst ernæringsassistent i emnefeltet).
Ansættelsessamtaler
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Har du som ansøger ikke hørt fra os inden udgangen af uge 9 er stillingen besat til anden side.