Naturforvalter

Efteruddannelse af landmænd og naturplejere

Med dette kursus får du mulighed for at blive efteruddannet som naturforvalter. Gennem et forløb bestående af i alt 3 moduler opbygger du viden og en helheds forståelse af, hvordan optimering af din indsats som naturforvalter kan sikre gode forhold for biodiversiteten, samtidig med at du kan få en praktisk og enkel hverdag – med gode forhold for dine dyr, hvor økonomi og tidsforbrug hænger sammen.

Prisen for kurset er 252,00 pr. modul (126 kr. pr. dag.)

(Personer med en videregående uddannelse, skal som udgangspunkt betale fuld deltagerbetaling (Kr. 924,- pr. dag) på AMU-kurser. Der kan ikke s’ges VEU- godtgørelse. Dog kan personer med en videregående uddannelse, som er mere end 5 år gammel, og ikke har været anvendt de seneste 5 år, deltage på almindelige vilkår og pris (Kr. 126,- pr. dag) og dermed få VEU-godtgørelse)

Dertil kommer ekstraudgifter på Ca. kr. 1.200,- til overnatning, ekstra forplejning og feltekskursionsudgift.

Der kan søges om VEU godtgørelse på 881,- kr. pr. dag. Du kan læse mere om VEU-godtgørelse her. 

Kost og logi for kursister

Hvis du har mere end 120 km i samlet transport tur/retur til Lundbæk, er du berettet til at bo på skolen og få kost og logi gratis. Vi har enkeltværelser, som du bliver indkvarteret på. Sengelinned, håndklæder og rengøring er inkluderet.

På skolen findes flere fællesrum med mulighed for at se TV og spille billiard. Endvidere har vi en sportshal, hvor der er mulighed for at dyste i eksempelvis fodbold og badminton. Vi har også et helt nyt motionsrum, hvor du både kan spinne, løbe og løfte vægte. På skolen er der adgang til trådløs internet.

Tilmelding og yderligere information:

Tilmelding sker pr. mail til kurser@njylls.dk

Måtte du have spørgsmål til uddannelsen, så giv Charlotte S. Thrysøe et kald  på 98 35 18 00.