Er du folkeskoleelev?

Så har vi også nogle fantastiske muligheder til dig.

Nordjyllands Landbrugsskole er ikke kun en skole for de elever der endeligt har valgt landmandsuddannelsen. Vi udbyder flere kurser, hvor eleverne på forskellig vis kan snuse til landbruget og til det, at være elev på en kostskole.

Muligheder

Tilbud til folkeskoleelever
Nordjyllands Landbrugsskole er ikke kun en skole for de elever der endeligt har valgt landmandsuddannelsen. Vi udbyder flere kurser, hvor eleverne på forskellig vis kan snuse til landbruget og til det, at være elev på en kostskole.

  • Biologikursus – 1 dags kursus med valgfrit emne.
  • Introkursus – for 8 klasse. 2 eller 3 dage med introduktion til landmandsuddannelsen. Eleverne kan ovenatte på skolen.
  • Brobygning – for 9.-10 klasse. 2 eller 3 dage med introduktion til landmandsuddannelsen. Eleverne kan overnatte på skolen.

Introkursus og brobygning

Intro/brobygning på Nordjyllands Landbrugsskole er for dig, der er interesseret i de uddannelser vi som skole tilbyder. Herunder uddannelsen til landbrugsassistent, landmand og EUX-landmand. Opholdet på landbrugsskolen giver dig et kort, men godt, indtryk af uddannelsen, erhvervet og vores skole. Vores mål er at give dig et bedre beslutningsgrundlag for dit erhvervs valg.

Du vil blive undervist i nogle af de fag, fx. husdyr, planter og maskiner, som vores landbrugsuddannelse indeholder. Du kommer på et virksomhedsbesøg med vores undervisere, hvor vi besøger en kvægejendom i nærområdet. Som noget nyt har vi lavet et “Lanbrugsløb” Hvor du gennem praktisk og teoretisk undervisning vil komme omkring hele landbrugspakken. Du vil altså stifte bekendtskab med produktionen fra jord til bord.

Opholdet vil give dig et indblik i, hvordan de danske fødevarer produceres, herunder fx hvilke kvalitetskrav og produktionsmetoder, der anvendes i landbruget. Du vil have mulighed for at indgå i det daglige kostskolemiljø sammen med skolens elever, hvilket inkluderer spisning og fritidsaktiviteter.

Hvis du vil følge med i vores dagligdag på skolen og se hvilke aktiviteter vi har og arrangementer vi afholder, er du velkommen til at følge os på vores Facebook profil.

Praktisk info:

ArbejdsformDu skal under opholdet arbejde teoretisk og praktisk.
Mødetid:Indkvartering kl. 9:15
Transport:Du sørger selv for transport til og fra skolen. Bus nr. 50 og 100 holder udenfor skolen. OBS: Det er IKKE muligt at møde ind søndag
Kantine:Du er på fuld kost, sammen med vores egne elever, under hele forløbet
Øvrige informationer:Nordjyllands landbrugsskole er en kostskole – det vil sige, at du kan bo og spise på skolen. Du kan, hvilket vi opfordrer til, deltage i kostskoleaktiviteter sammen med de øvrige elever. Der er forskellige fritidsaktiviteter på skolen – fx idrætshal. fodboldbane, billard, bordtennis, svømmebassin og motionsrum, som du er velkommen til at benytte. Du SKAL medbringe: – Praktisk tøj (ude og inde) samt sko – evt. badetøj. Penalhus og papir – Bærbar computer. – Dyne, pude og lagen. Bliver du ramt af sygdom eller på anden måde forhindret i at deltage i kurset, bedes du ringe til kontoret på tlf: 98351800.
Sted:Halkærvej 3, Lundbæk, 9240 Nibe

Kontaktperson

Lene Siewertz Poulsen
Underviser - fagområde: svin
98351800
lsp@njylls.dk