Livet på skolen

Alle vore elever tilbydes muligheden for at bo hos os under skoleperioderne

populær kostskole

Nordjyllands Landbrugsskole er en populær kostskole, hvor næsten alle vore elever vælger at bo på skolen. Det er vores erfaring, at når du vælger at bo på skolen og dermed bliver en del af skolens sociale liv, så bliver din oplevelse af skoleopholdet helt anderledes. Du kender det måske allerede fra en efterskole – og vores årlige trivselsundersøgelse viser, at Nordjyllands Landbrugsskole er en af de allerbedste blandt erhvervsskoler i Danmark.

Du kan vælge mellem forskellige værelser, hvoraf de fleste er helt nye – enten placeret i vores helt nye værelsesbygninger eller i undervisningsfløjen, hvor samtlige værelser er nyrenoverede i 2016.

Når du bor på skolen, bor du som regel sammen med en værelseskammerat på et dobbeltværelse, men vi har også en række enkeltværelser til rådighed, hvis du ønsker dette.

Når undervisningen slutter kl. 16 kan du vælge mellem forskellige aktiviteter – bl.a. idræt i hallen, billiard/pool, hygge på værelset og meget mere. Du kan også gå i lektiecafé, hvor lærervagten står klar til at hjælpe med de daglige lektier.

Efter aftensmaden er der igen mulighed for forskellige aktiviteter – og ofte arrangerer de forskellige klasser eller elevrådet ture ud af huset. Hver torsdag aften holder vores café Uglen åbent, og her mødes du med dine kammerater til festligt samvær.

Flere gange om året afholdes temafester, hvor skolens elever og personale mødes i spisesalen til festmenu og efterfølgende fest i gymnastiksalen eller hallen

personale og vagt

Der er personale til stede på skolen døgnet rundt fra mandag til fredag.

Kl. 21.30 afløses lærervagten af nattevagten, som sørger for, at der bliver ro på skolen, så du er klar til næste dags undervisning.