Tag på Sommercamp på Lundbæk i uge 27!

Hvert år afholder Nordjyllands Landbrugsskole, Lundbæk, sommercamp for alle friske unge mennesker i alderen 12-16 år. I år foregår det mandag til torsdag i uge 27.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG!

ER DU VILD MED LANDBRUGSLIVET, FÆLLESSKAB OG NYE OPLEVELSER? SÅ ER VORES SOMMERCAMP LIGE NOGET FOR DIG!

Sidste år afholdt vi landets største landbrugs-SommerCamp og denne succes gentager vi igen i 2019. Check ind på skolen, der er en af Danmarks største landbrugsskoler, og som er placeret ved den gamle herregård, Lundbæk, ved Limfjordens bred. På Campen bor du på skolen fra mandag morgen til torsdag aften. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen, ligesom undervisning og aktiviteter.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle friske mennesker – drenge som piger – fra 12 til 16 år kan deltage i SommerCamp’en.

PROGRAM
Hver dag er der planlagt et helt nyt spændende program, der indeholder udfordringer til hovedet såvel som til fysikken. Vi vil blandt andet besøge landbrug og udforske naturen omkring os der tæller; marker, enge, skov og fjord. Deltagere fra tidligere år kan med ro melde sig til, for der er helt nye aktiviteter på programmet.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Prisen for at deltage i årets SommerCamp inkl. kost, logi, t-shirt, drikkedunk og alle aktiviteter er 1.250 kr. pr. deltager.

Alle deltagere skal medbringe:
– Sovepose og liggeunderlag
– Praktisk tøj og sko til udendørs brug
– Indendørs sportstøj og sko
– Evt. fiskestang

TID OG STED
SommerCampen foregår i uge 27 fra mandag den 1. julie 2019 til og med torsdag den 4. juli. Alle deltagere indlogeres på Nordjyllands Landbrugsskole, Halkærvej 3, 9240 Nibe.

Afstand til Aalborg :          20 km.
Afstand til Limfjorden:      100 m.
Afstand til mark og skov:     0 m.

VI GARANTERER
Der er garanti for, at Campens deltagere er trætte efter de fire dage og skal bruge fredagen på at vaske tøj. Vi garanterer ligeledes, at alle deltagere bliver klogere på natur, landbrug og fødevarer.

FOR FORÆLDRE
De unge modtager alle fire dages undervisning og deltager i aktiviteter med vores lærere og enkelte ældre elever. Skolens nattevagt holder også et vågent øje med de unge. Der er naturligvis nultolerance overfor rygning og  alkohol. Vi serverer sund og god mad – og de unge kommer ikke til at sulte

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG!