Mad og drikke

Få din sult stillet med et solidt måltid hjemmelavet mad, lavet af vores kvalitetsbevidste personale

På Nordjyllands Landbrugsskole er god mad en selvfølgelighed. Vores dygtige køkkenpersonale serverer både traditionel dansk mad, men lader sig også gerne inspirere af nye trends og egen fantasi. Du er meget velkommen til at bidrage til menuvalget med gode ideer til nye og anderledes retter.

Din dag starter i spisesalen med morgenmad fra kl. 7.30 til 8.00.
I formiddagspausen står der frugtfade mm., og kl. 11.40 er der middagsmad med to retter mad, samt en stor indbydende salatbar.
Kl. 14.00 er der eftermiddagskaffe med frugt, brød og kage og aftensmaden serveres kl. 17.30 som buffet med lune retter, brød og pålæg.
Dagen sluttes af med aftenkaffe fra kl. 20
Til alle måltider tilbydes vand og saftevand

En typisk ugemenu (frokost) kan bestå af:

 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
Forret: Rejesalat
Hovedret: Mørbradgryde med kartoffelmos
Hovedret: Fiskefilet med kartofler og persillesovs
Dessert: Pandekager
Hovedret: Paneret flæsk med kartofler og brun sovs
Dessert: Jorbærgrød
Forret: Hønsesalat
Hovedret: Bøf med løg
Hovedret: Byg selv stjerneskud
Dessert: Frugt

Bliver du på skolen weekenden over, bliver der serveret kolde anretninger.