Livet på skolen

Velkommen som elev på Lundbæk

Vi er 50 engagerede medarbejdere, som er klar til at gøre dit ophold til en rigtig god oplevelse

Livet på skolen

Meget mere end bare en skole: Vi har gode værelser, lækker mad, fede fritidsaktiviteter, sjove fester og et stærkt sammenhold.

Vi vil sammen med dig skabe en god skole og et miljø, hvor både du som elev og vi som personale er glade for at være. Vi vil være en skole, der giver dig mulighed for at skabe venskaber for livet.

Mad og drikke

Når du indlogeres på Lundbæk går du aldrig sulten i seng. Vores kvalitetsbevidste køkkenpersonale er garant for solide måltider hjemmelavet mad.

Læs mere

Sådan bor vi på Lundbæk

Er du nysgerrig efter at vide, så meget som muligt om det værelse, der skal danne den egentlige ramme om dit landbrugsskoleliv? Så læs mere her!

Læs mere

Fritid med indhold

Undervisningen er slut - men ingen tager hjem, fordi alle allerede er hjemme. Fritiden er en af de særlige ting ved landbrugsskolelivet.

Læs mere

Lektiecafe

Vi hjælper dig også når lektierne driller. Har du brug for hjælp til lektier, projektskrivning eller eksamensforberedelse? Så er vores lektiecafe åben hver dag fra 16.00 - 21.30. 

Studieture

Som elev på Lundbæk har du mulighed for at komme med på studietur undervejs i din uddannelse. Vi tager både til USA og forskellige steder i Europa

Computer og IT

Du medbringer din egen bærbar computer og vi tilbyder dig forskellige programmer samt udvidet servicering af din bærbare computer under dine skoleophold.

Læs mere

SU og elevløn

Løn eller SU? Vigtige spørgsmål for dig, der starter på, eller er midt i landmandsuddannelsen

Læs mere

Aften- og nattevagt

Der er personale til stede på skolen døgnet rundt fra mandag til fredag.
Kl. 21.30 afløses lærervagten af nattevagten, som sørger for, at der bliver ro på skolen, så du er klar til næste dag.